Heb je al een account? Log hieronder in.

Heb je al een account? Log hieronder in.

inner-banner
Korte Jurken
FILTEREN

Korte Jurken

In een kort kleedje zie je er als vrouw altijd goed uit. Dat is ook niet zo vreemd, de korte dames kleedjes zijn stijlvol en het ultieme toonbeeld van vrouwelijkheid. De korte kleedjes zijn heerlijk luchtig voor de zomerdagen, maar zijn ook perfect te combineren voor het najaar of de winter. Juist vanwege de lengte bieden deze kleedjes voor comfort tijdens het lopen en hebben ze een aangename pasvorm. Mini kleedjes zijn dan ook zeer geliefd onder de fashionista's van iedere leeftijdscategorie.

Korte kleedjes combineren voor extra warmte

De korte kleedjes zijn eindeloos te combineren. Hierdoor stel je eenvoudig voor iedere dag een unieke en mooie outfit samen. Ook tijdens een koude najaarsdag of een frisse zomeravond kun je prima je korte kleedje dragen. Draag een lekkere dikke panty met overknee laarzen, of draag een jasje voor net wat extra warmte. Hiermee ben je niet alleen lekker comfy, maar zie je er ook nog eens super goed uit.

Een kleedje zo kort als jij wilt

Een kleedje mag natuurlijk net zo kort zijn als waar jij je zelf prettig in voelt. In je vrije tijd kun je dragen wat jij leuk vindt. Al zul je voor een werkomgeving mogelijk een uitzondering moeten maken. Een kleedje tot circa 10 centimeter van de knieën is op het werk vaak wel aan te raden. Natuurlijk kun je dit ook altijd met je baas overleggen. Draag eventueel een legging als je kleedje net wat te kort is, of ga voor een leuk midi-kleedje.

Shop jouw favoriete mini jurk

De korte mini kleedje zijn in verschillende stijlen, pasvormen en kleuren. Heb jij je favoriete kleedje al gevonden? Bestel hem dan vandaag nog, voordat andere fashionista's je voor zijn! Heb je voor meer dan 75 euro in je winkelmandje, dan is de verzending ook helemaal gratis. Wil je graag nog meer outfits shoppen? Bekijk dan ook de andere goedkope kleedjes, kleding of schoenen van FashionMusthaves.