Heb je al een account? Log hieronder in.

}

influencers-en-media

Influencers en Media

influencers gezochtInfluencers

Ben jij een fashionlover, verslaafd aan het maken van mooie content én heb jij op Instagram meer dan 10.000 volgers? Dan werken wij héél graag met jou samen! Stuur ons een DM via Instagram zodat we alle mogelijkheden met elkaar kunnen bespreken!

bloggers nederlandBlogger

Share, connect, create en inspire! Voldoe jij hieraan? Dan zoeken we jou! Je dient minimaal 10.000 volgers te hebben op Instagram en/of Facebook. That's it! Wil je alle mogelijkheden met ons bespreken? Stuur dan een mail naar [email protected] o.v.v. 'samenwerking blogger'.

stylistStylist

Creatief brein, daar houden we van! Dagelijks plaatsen wij dé Musthaves van dit moment online. Heb je een leuk idee om een samenwerking aan te gaan? Laat het ons vooral weten door een mail te sturen naar [email protected] o.v.v. 'samenwerking stylist'. Uiteraard is het ook mogelijk om één of meerdere Musthaves te gebruiken voor Tv-opnames, fotoshoots en/of andere doeleinden. 

vloggers gezochtVlogger

Don’t vlog for views, vlog for your viewers! Eens? Dan willen wij graag met je samenwerken. Interesse in een samenwerking? Mail dan naar [email protected] o.v.v. 'samenwerking vlogger' en wie weet neem jij binnenkort een shoplog op met daarin de meest té gekke nieuwe Musthaves! Ps: je dient hiervoor wel min. 20.000 abonees te hebben. 

Staat jouw passie hier niet boven vermeld? Maar zou je graag een samenwerking met ons aan willen gaan? Stuur ons gerust een e-mail!

Vergeet je niet de links van jouw social media kanalen en/of website door te geven?

We kijken nu al uit naar je bericht!

'Lets inspire each other and create new things'

LOVE XX
Team Fashion Musthaves