Heb je al een account? Log hieronder in.

inner-banner
Dierenprint Jurken
FILTEREN

Dierenprint Jurken

Jurkjes met dierenprint zijn weer helemaal hot. De afgelopen 10 jaar zijn de prints alleen nog maar mooier en echter geworden. Ga ook voor een uniek en tijdloos dierenprint jurkje.

Panter- en cheetahprint jurkjes

De panter ook wel luipaard genoemd. Een panterprint heeft rondere vlekken en zwarte stipvlekken. De basis van deze print is vaak beige of bruin. Patronen van een cheetahprint lijken ook veel op de panterprint. De cheetah jurkjes hebben echter kleinere zwarte stipvlekken.

Slangenprint jurkjes

De jurkjes met een slangenprint hebben natuurlijk een patroon in de vorm van schubben. Slangenprint jurkjes zijn op dit moment ongekend populair.

Tijger- en zebraprint jurken

Een tijgerprint lijkt qua kleur op die van een panter. Het patroon bestaat echter uit lange gebogen strepen. Deze strepen zijn vaak niet volledig egaal. De zebraprint lijkt op de tijgerprint. De strepen zijn in tegenstelling tot de tijgerprint egaal zwart en dikker.

Opkomst van dierenprint kleding

Toen de dierenprint jurkjes voor het eerst op de markt kwamen, waren deze nog niet bijzonder populair. Sinds 2018 is de jurk met dierenprint een trend aan het worden en de populariteit van deze print alleen nog maar toegenomen.

In 2018 waren vooral de panterprint en tijgerprint heel populair. Sinds 2019 hangen ook de cheetah, zebra en slangenprint jurken steeds vaker bij een fashionista in de kast.

Dierenprint jurkjes online

Welke dierenprint jurkjes je ook online zou willen kopen, je kunt deze morgen al dragen. Ga je voor slangen-, panter-, tijger-, cheetah- of zebraprint? Bestel nu voor 23:30, dan heb je jouw nieuwe musthaves morgen in huis. Terug naar alle jurken.