Heb je al een account? Log hieronder in.

Heb je al een account? Log hieronder in.

inner-banner
Dierenprint Jurken
FILTEREN

Dierenprint Jurken

Jurkjes met dierenprint zijn weer helemaal hot. De afgelopen 10 jaar zijn de prints alleen nog maar mooier en echter geworden. Ga ook voor een uniek en tijdloos dierenprint kleedje.

Panter- en cheetahprint kleedjes

De panter ook wel luipaard genoemd. Een panterprint heeft rondere vlekken en zwarte stipvlekken. De basis van deze print is vaak beige of bruin. Patronen van een cheetahprint lijken ook veel op de panterprint. De cheetah kleedjes hebben echter kleinere zwarte stipvlekken.

Slangenprint kleedjes

De kleedjes met een slangenprint hebben natuurlijk een patroon in de vorm van schubben. Slangenprint kleedjes zijn op dit moment ongekend populair.

Tijger- en zebraprint kleedjes

Een tijgerprint lijkt qua kleur op die van een panter. Het patroon bestaat echter uit lange gebogen strepen. Deze strepen zijn vaak niet volledig egaal. De zebraprint lijkt op de tijgerprint. De strepen zijn in tegenstelling tot de tijgerprint egaal zwart en dikker.

Opkomst van dierenprint kleding

Toen de dierenprint kleedjes voor het eerst op de markt kwamen, toen waren deze nog niet bijzonder populair. Sinds 2018 is de jurk met dierenprint een trend aan het worden en de populariteit van deze print alleen nog maar toegenomen.

In 2018 waren vooral de panterprint en tijgerprint heel populair. Sinds 2019 hangen ook de cheetah, zebra en slangenprint kleedjes steeds vaker bij een fashionista in de kast.

Dierenprint kleedjes online

Welke dierenprint kleedjes je ook online zou willen kopen, je kunt deze morgen al dragen. Ga je voor slangen-, panter-, tijger-, cheetah- of zebraprint? Bestel nu voor 23:30, dan heb je jouw nieuwe musthaves morgen in huis. Terug naar alle kleedjes.