Heb je al een account? Log hieronder in.

inner-banner
Kanten Tops
FILTEREN

Kanten Tops

Oh la laaaa! Een musthave kanten top is altijd een goed idee. De tops zijn direct een stuk unieker én spannender. Maar onze kanten tops dames bewijzen dat kant niet alleen sexy kan zijn, maar ook chic en vooral hartstikke hip. Omdat heel veel fashionista’s groot fan zijn van kanten topje, hebben wij jullie favoriete top met kant uitgebracht in meerdere fantastische kleuren om uit te kiezen.

Verleidelijke en trendy top met kant

Wanneer je naar deze kanten musthave kijkt denk je direct aan de romantiek dankzij de kanten off shoulder rand aan de bovenkant van deze topper. Kant én blote schouders, dat zijn dus twee dameskleding trends voor de prijs van één. Een randje kant aan de bovenkant en onderkant van de top is subtiel en daarom erg cute! Super leuk om bijvoorbeeld onder een andere musthave te dragen zodat je net een klein randje kant onder je shirt uit ziet komen.

Kanten top online shoppen

Voor welke kleur ga jij? Onze kanten tops zijn verkrijgbaar in het zwart, roze, wit, blauw, groen, geel én rood! We weten het, we maken het je niet makkelijk. Omdat wij zo verliefd zijn op deze kanten dames musthave vind je in onze collectie altijd wel goedkope kanten tops! Ben jij al in de wolken? Shop jouw kanten dames direct online.